Анонси та новинки

Всі новини ми розміщуємо в соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn та ін. Це найпростіший і найзручніший спосіб отримувати наші анонси, знайомитися з новинками та оглядовими статтями. Підписуйтесь на сторінки та групи компанії Техенком у Ваших улюблених соцмережах, щоб завжди бути в курсі подій!

Анонси найцікавіших моделей

На цій сторінці зібрані найцікавіші та найперспективніші моделі контрольно-вимірювальних приладів та обладнання, згруповані по сферах застосування. Повний перелік приладів, що пропонуються, дивіться тут.

Найкращі моделі розділу "Радіочастотні вимірювання"

Найкращі моделі розділу "Телекомунікаційні вимірювання"

Найкращі моделі розділу "Електромагнітні вимірювання"

 

КРАЩІ МОДЕЛІ В ОБЛАСТІ РАДІОЧАСТОТНИХ ВИМІРЮВАНЬ
Anritsu MS2830A - серія лабораторних аналізаторів спектра та сигналів. Лабораторний аналізатор спектру та сигналів до 43 ГГц Anritsu MS2830A

Аналізатори спектру та сигналів Anritsu MS2830A - це основна лінійка функціональних, високошвидкісних та водночас економічних аналізаторів для лабораторії та виробництва, що випускаються компанією Anritsu. Аналізатори цієї серії не тільки підтримують захоплення та аналіз широкосмугових сигналів, але й за допомогою БПФ дозволяють виконувати багатофункціональний аналіз сигналів як у частотній, так і в часовій області.

Більш того, аналізатори серії MS2830A можуть комплектуватися вбудованим генератором, який здатний формувати як безперервні, так і модульовані коливання для використання їх як опорні при перевірці характеристик блоків передаючого тракту і як вхідний сигнал для визначення характеристик приймального тракту.

Докладний опис: Anritsu MS2830A

 

 
Aaronia SPECTRAN V5 – аналізатори спектру реального часу до 20 ГГц (моделі: HF-8060, HF-80120, HF-80160, HF-80200, HF-80400, OEM, X, RSA, ODB, XFR V5 PRO) Аналізатори діапазону реального часу до 20 ГГц Aaronia SPECTRAN V5

Серія аналізаторів спектру реального часу SPECTRAN V5 компанії Aaronia – це група перспективних, інноваційних приладів, які можуть змінити звичні методики спектрального аналізу. Серія складається з чотирьох базових моделей (до 6, 12, 16 та 20 ГГц), кожна з яких може бути замовлена в одному з шести типів корпусу: ручний (з сенсорним екраном), USB (без дисплея), для виробників (OEM), зовнішнє виконання, для віддаленого моніторингу (монтаж у стійку), всередині ноутбука.

Стисло серію Aaronia SPECTRAN V5 можна охарактеризувати так: великі можливості аналізу спектру за дуже розумною ціною.

Докладний опис: Aaronia SPECTRAN V5

 

 
Серія Anritsu MS46122A - Компактні, економічні векторні аналізатори електричних кіл (ВАЦ, VNA) Компактний векторний аналізатор ланцюгів до 43,5 ГГц Anritsu MS46122A

Серія MS46122A відноситься до недорогих векторних аналізаторів електричних кіл (ВАЦ, VNA) економ-лінійки ShockLine японської компанії Anritsu. Це повноцінний і при цьому доступний 2-х портовий векторний аналізатор. Залежно від модифікації верхній робочий діапазон становить 8, 20 або 43,5 ГГц. Аналізатор MS46122A може вимірювати всі 4 S-параметри (відображення по порту 1, передатна характеристика у прямому напрямку, передатна характеристика у зворотному напрямку та відображення по порту 2). Крім того, з опцією MS46122A-002 можливі вимірювання у часовій області.

Векторний аналізатор Anritsu MS46122A побудований на базі запатентованої технології ShockLine VNA-on-chip, при якій всі основні елементи аналізатора розміщуються в одному мікромодулі, що дозволяє спростити і зробити більш компактною внутрішню структуру приладу, що значно знижує вартість і збільшує точність вимірювань особливо на високих частотах.

Докладний опис: Anritsu MS46122A

 

 
Серія Anritsu MS20xxC VNA Master - Портативні векторні аналізатори електричних ланцюгів. Портативні векторні аналізатори ланцюгів до 20 ГГц Anritsu MS20xxC VNA Master

У будь-якій сфері діяльності Гранд Майстер має на увазі найвищий рівень знання, досвіду, досягнень та визнання. Серія MS20xxC VNA Master компанії Anritsu дійсно відповідає всім цим якостям у галузі векторного аналізу електричних кіл. Прилади MS20xxC VNA Master забезпечують відмінні характеристики в портативному виконанні для проведення точних двопортових вимірювань одразу у двох напрямках у будь-якому місці та у будь-який час.

Аналізатори серії VNA Master дозволяють виконувати у польових умовах складні вимірювання параметрів високочастотних кабелів, хвилеводів та антен, забезпечуючи точні векторно-скориговані вимірювання амплітуди та фази, а також вимірювання у часовій області та залежності параметрів тракту від відстані. Три моделі серії MS203xC на додаток до векторного аналізатора ланцюгів містять професійний аналізатор спектру з відмінною чутливістю та малим шумом.

Докладний опис: Anritsu MS20xxC VNA Master

Також дивіться: Онлайн карта 3G покриття мобільних операторів України

 

 

КРАЩІ МОДЕЛІ В ОБЛАСТІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ВИМІРЮВАНЬ
Fujikura 80S - універсальний автоматичний зварювальний апарат для оптоволокна Універсальний автоматичний зварювальний апарат для оптоволокна Fujikura 80S

Fujikura 80S - це топова модель зварювального апарату для оптоволокна з вирівнюванням по серцевині японської компанії Fujikura. Модель 80S є продовженням знаменитої лінійки зварювальних апаратів FSM-60S та FSM-50S. Як і свої попередники, Fujikura 80S зварює будь-які типи волокон з мінімальними втратами навіть у важких умовах (негативна температура, сильна спека, вологість, вітер), при цьому зварювальник невибагливий і дуже надійний у роботі. Термін служби, навіть у найжорсткіших умовах, перевищує 10 років. Дуже дешеві розхідники: пара електродів ELCT2-20A, розрахована на 5000 зварювань, коштує всього $60 (близько 1 цента за зварювання).

Але головна відмінність від усіх існуючих зварювальних апаратів - це рекордний час зварювання (7 с) та термоусадки (14 с). Додайте до цього повністю автоматизовану вітрозахисну кришку, піч для термоусадки та автоматичні притискання волокна, а також ще більшу стійкість до трясіння, ударів та падінь – витримує падіння на будь-яку грань, у тому числі на вітрозахисну кришку.

Докладний опис: Fujikura 80S

 

 
Fujikura 22S - зварювальний апарат для оптоволокна з активними V-подібними канавками Компактний зварювальний апарат для оптоволокна Fujikura 22S

Fujikura 22S – це найновіша модель компактного зварювального апарату для мереж доступу, PON, FTTx, СКС та місцевих оптоволоконних ліній зв'язку, яку японська компанія Fujikura представила на заміну попередньої модифікації Fujikura 21S. Модель 22S продається в Україні з 2016 року і відрізняється від моделі 21S удосконаленою пічкою для термоусадки. За ціною та характеристиками апарат Fujikura 22S займає проміжне положення між мініатюрним та економічним апаратом 12S та старшою, повністю автоматизованою моделлю 80S.

Апарат Fujikura 22S дуже зручний та компактний (маса 1,1 кг.). Він трохи більше і трохи важчий за економ апарату 12S (маса якого всього 776 грам), зате містить більш потужну акумуляторну батарею, якої вистачає на 200 зварок з термоусадкою. Але головною особливістю нового апарату Fujikura 22S є метод зведення та вирівнювання оптичних волокон. У моделі 22S вирівнювання виконується по серцевині волокон за допомогою активних (рухомі) V-подібних канавок, що забезпечує відмінні характеристики: середні втрати на зварюванні в реальних умовах становлять 0,03 дБ для одномодового волокна і 0,01 дБ для багатомодового.

Докладний опис: Fujikura 22S

 

 
Grandway FHO3000 - Серія мініатюрних сенсорних оптичних рефлектометрів (OTDR Грандвей, моделі: FHO3000-D26, FHO3000-D35) Мініатюрні сенсорні оптичні рефлектометри Grandway FHO3000

Прилади FHO3000 - це серія найдешевших з доступних на ринку оптичних рефлектометрів компанії Grandway (Грандвей). Їх функціонал включає всі базові функції одномодового оптичного рефлектометра, а ціна настільки мала, що впишеться навіть в найскромніший бюджет. У серії дві моделі: FHO3000-D26 з динамічним діапазоном 26 дБ для мереж доступу, СКС та місцевих ліній і потужніша модель FHO3000-D35 з динамічним діапазоном 35 дБ для будь-яких одномодових мереж у масштабах міста (включаючи PON мережі з окремими спліттерами) .

У стандартній конфігурації рефлектометр серії FHO3000 дозволяє проводити вимірювання на двох довжинах хвиль: 1310 нм та 1550 нм, містить кольоровий екран із сенсорним керуванням, велику вбудовану пам'ять на 40 000 рефлектограм, забезпечує роботу від акумулятора до 6 годин. Інтерфейс приладу русифіковано. За невеликі додаткові гроші можна додати до рефлектометра вбудований просвіт (опція VFL) та вбудований вимірювач потужності (опція PM).

Докладний опис: Grandway FHO3000

 

 
EXFO FTB-2 Pro - модульна вимірювальна платформа для розширеного аналізу оптоволоконних ліній та протоколів передачі даних Модульна вимірювальна платформа EXFO FTB-2 Pro

Модульна вимірювальна платформа EXFO FTB-2 Pro призначена для аналізу оптоволоконних ліній (включаючи дисперсію та оптичний спектр), а також усіх протоколів передачі аж до 111,81 Гбіт/с. У платформу можна встановити два вимірювальні модулі одинарної товщини або один модуль подвійної товщини. Тип модуля визначає вимірювальні можливості платформи.

Існує чотири модулі для аналізу оптичного спектру (серії FTB-5230 та FTB-5240), один модуль для аналізу дисперсії (FTB-5700), п'ять модулів оптичного рефлектометра (серія FTBx-700C), включаючи унікальний модуль рефлектометра із змінною довжиною хвилі ( -740C), кілька модулів для вимірювання оптичних втрат та зворотного відображення (серія FTB-3930), один модуль для аналізу протоколів до 111,81 Гбіт/с (FTBx-88200NGE) та два модулі для аналізу протоколів до 11,318 Гбіт/с (FTBx -8880 та FTBx-8870). Крім того, до платформи можна підключити відеомікроскопи для перевірки якості оптичних конекторів (серія FIP-400B).

Докладний опис: EXFO FTB-2 Pro

 

 
EXFO MAX-800 - серія аналізаторів Ethernet, OTN, SDH та PDH зі швидкостями до 10G (моделі: EXFO MAX-860, MAX-860G та MAX-880) Аналізатори мереж передачі даних (до 10,7 Гбіт/с) серії EXFO MAX-800

Серію аналізаторів мереж передачі даних EXFO MAX-800 було випущено у 2016 році. Ця серія позиціонується як недороге рішення щодо основних тестів у мережах Ethernet, OTN, SDH/PDH зі швидкостями до 10,7 Гбіт/с. Серія складається з трьох моделей: EXFO MAX-860, MAX-860G і MAX-880, які відрізняються максимальною швидкістю (1G або 10G), а також протоколами, що підтримуються (тільки Ethernet або Ethernet + OTN + SDH/PDH).

Аналізатори цієї серії виконані в ергономічному корпусі та оснащені великим, якісним сенсорним екраном з діагоналлю 20,3 см та роздільною здатністю 1280 x 800. Великий екран приладу спрощує конфігурування тестів та перегляд результатів вимірювань. А швидкий процесор і вбудована оптимізована операційна система Windows Embedded 8 прискорюють проведення тестів і аналіз їх результатів.

Докладний опис: EXFO MAX-800

 

 
EXFO FTB-1 Pro – компактна модульна вимірювальна платформа для тестування мереж передачі даних Компактна модульна вимірювальна платформа EXFO FTB-1 Pro

Компактна модульна вимірювальна платформа EXFO FTB-1 Pro це рішення "все в одному" для вичерпного тестування всіх типів мереж передачі даних зі швидкостями до 111,81 Гбіт/с. На платформу може бути встановлений один вимірювальний модуль (одинарної або подвійної товщини). Тип модуля визначає вимірювальні можливості платформи. Існує шість модулів для аналізу протоколів (серія NetBlazer V2), чотири модулі оптичного рефлектометра (серія FTB-700C) та два модулі, які поєднують аналізатор протоколів та оптичний рефлектометр (серія FTB-700G-V2). Крім того, до платформи можна підключити відеомікроскопи для перевірки оптичних конекторів (серія FIP-400B).

Сама платформа EXFO FTB-1 Pro є компактним, але потужним комп'ютером з чотириядерним процесором і операційною системою Windows 8.1 Professional. Платформа виконана в ергономічному корпусі та оснащена великим, якісним сенсорним екраном з діагоналлю 20,3 см, роздільною здатністю 1280 x 800 та підтримкою технології мультитач. Великий екран приладу суттєво спрощує конфігурування тестів та перегляд результатів, а потужний процесор швидко виконує всю обробку. Наявність операційної системи Windows 8.1 Professional дозволяє без обмежень встановлювати будь-які програми на платформу.

Докладний опис: EXFO FTB-1 Pro

 

 
Anritsu MT1000A - Модульний аналізатор транспортних мереж OTN, Ethernet, Fibre Channel, SDH, PDH зі швидкостями до 11,3 Гбіт/с Модульний аналізатор транспортних мереж (до 11,3 Гбіт/с)Anritsu MT1000A

Сучасні мережі зв'язку стають все більш і більш складними, оскільки провідні оператори впроваджують на своїх транспортних мережах новітні технології: OTN, MPLS-TP, синхронний Ethernet та ін. Fibre Channel. Новий модульний аналізатор транспортних мереж Network Master Pro MT1000A дозволяє ефективно виконувати всі необхідні за стандартами тести та вимірювання у сучасних мережах, при цьому не витрачаючи великих коштів на його покупку.

Anritsu MT1000A підтримує всі сучасні стандарти передачі даних (OTN, Ethernet, Fibre Channel, SDH, PDH та ін) у мережах на швидкостях до 11,3 Гбіт/с. Цей аналізатор може проводити всі необхідні тести для перевірки мереж на відповідність міжнародним стандартам (G.709, G.8201, M.2401, O.182, Y.1564, G.826x, IEEE 1588 v2 та ін.) та при цьому він порівняно недорогий. Сенсорний широкоформатний екран приладу полегшує конфігурування тестів та перегляд результатів вимірювань. А зручний дизайн корпусу та наочний графічний інтерфейс користувача роблять роботу з аналізатором Anritsu MT1000A простою та приємною.

Докладний опис: Anritsu MT1000A

 

 
Універсальна вимірювальна платформа EXFO FTB-500 Універсальна модульна вимірювальна платформа EXFO FTB-500

Результатом більш як десятирічного лідерства у створенні модульних вимірювальних платформ є платформа для тестування різних типів мереж EXFO FTB-500. Платформа FTB-500 втілює повністю новий підхід до роботи: більш просунуті додатки, прискорені налаштування, тестування та створення звітної документації, бездротовий зв'язок та універсальна сумісність з усіма модулями FTB від компанії EXFO – старими, поточними та майбутніми.

Ця нова платформа прийшла на зміну платформі EXFO FTB-400, що добре зарекомендувала себе. Створена для мережевих експертів, платформа FTB-500 дозволяє проводити тестування найсучасніших мереж та мереж, які з'являться у майбутньому. Платформа EXFO FTB-500 здатна вмістити всі вимірювальні модулі (до 8 шт.) та програми, які можуть знадобитися для тестування на кожному кроці життєвого циклу мережі: при будівництві, приймально-здавальних випробуваннях, активації сервісу, обслуговуванні, діагностиці та усуненні несправностей.

Докладний опис: EXFO FTB-500

 

 

КРАЩІ МОДЕЛІ В ОБЛАСТІ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ВИМІРЮВАНЬ
Осцилографи з вбудованим аналізатором спектру, генератором, логічним аналізатором, аналізатором протоколів, вольтметром і частотоміром Tektronix серії MDO3000 зі смугою від 100 МГц до 1 ГГц моделі: MDO3012, MDO3014, MDO3022, MDO3022, MDO3024 Осцилографи до 1 ГГц із вбудованим аналізатором спектру Tektronix MDO3000

Комбінований осцилограф серії Tektronix MDO3000 - це прилад, який може бути корисним при проектуванні та налагодженні сучасних комплексних електронних систем. Моделі цієї серії поєднують у собі сім приладів: осцилограф, аналізатор спектру, генератор сигналів довільної форми та стандартних функцій, логічний аналізатор, аналізатор протоколів та цифровий вольтметр + частотомір.

Купуючи прилади серії Tektronix MDO3000, можна вибрати недорогу модель з базовим функціоналом і нарощувати можливості вже в процесі експлуатації шляхом встановлення програмних опцій-ключів. Будь-коли після покупки, можуть бути додані такі можливості: збільшення верхньої частоти аналізатора спектру до 3 ГГц, збільшення верхньої частоти осцилографа до 200, 350, 500 МГц або 1 ГГц, генератор сигналів, 16 цифрових каналів, модулі аналізаторів цифрових шин та ін.

Докладний опис: Tektronix MDO3000

 

 
Tektronix AFG3000C - генератори сигналів довільної форми та стандартних функцій Генератори стандартних та довільних сигналів Tektronix AFG3000C

Серія генераторів сигналів довільної форми та стандартних функцій Tektronix AFG3000C відрізняється першокласними характеристиками та функціональністю, інтуїтивно зрозумілим керуванням та доступною ціною. Генератори AFG3000C можуть формувати 12 стандартних сигналів та підтримують 5 видів модуляції. А за допомогою потужної програми ArbExpress, яка входить до стандартного комплекту постачання, можна створювати сигнали довільної форми та завантажувати їх у внутрішню пам'ять приладу для генерації.

Залежно від моделі генератора, частота синусоїдального сигналу, що формується, знаходиться в межах від 10 МГц до 240 МГц. Всі прилади даної серії оснащені високостабільним опорним генератором із дрейфом всього 0,000 001 на рік. Для спрощення роботи, передбачено 25 клавіш швидкого доступу до часто використовуваних функцій та налаштувань. Завдяки всім цим якостям, генератори сигналів довільної форми та стандартних функцій Tektronix AFG3000C широко застосовуються при розробці та тестуванні електронних пристроїв, для імітації датчиків, при функціональному тестуванні та у сфері навчання.

Докладний опис: Tektronix AFG3000C

 

 
ITECH IT7600 - програмовані джерела змінної напруги та струму (моделі: IT7622, IT7624, IT7626, IT7627, IT7628L, IT7628, IT7630, IT7632, IT7634, IT7636) Програмовані джерела змінної напруги та струму ITECH IT7600

Програмовані джерела живлення серії ITECH IT7600 - це професійні однофазні та трифазні джерела змінної напруги та струму з можливістю гнучкого керування амплітудою та формою вихідних сигналів. Джерела цієї серії використовують потужні цифрові сигнальні процесори (DSP), що дозволяють формувати будь-які сигнали з гармонійними складовими в діапазоні від 10 Гц до 5 кГц. При цьому повна потужність, що віддається у навантаження, може досягати 54 кВА. Всі моделі цієї серії включають вбудований цифровий вимірювач параметрів вихідних сигналів, а також осцилограф візуального контролю їх форми.

Крім видачі змінної напруги та струму (режим AC), джерела серії ITECH IT7600 можуть формувати постійну напругу та струм (режим DC), а також забезпечують видачу сигналів, що містять як змінну, так і постійну складові (AC+DC). Завдяки безлічі інноваційних функцій і широкому діапазону вихідних значень, джерела живлення ITECH IT7600 використовуються при тестуванні силових енергетичних установок, побутових та промислових електроприладів, електродвигунів, генераторів і перетворювачів, широко застосовуються в альтернативній енергетиці, а також у багатьох інших областях, де необхідна можливість формування і трифазних напруг із заданими параметрами.

Докладний опис: ITECH IT7600